Personvern

AVTALE 

Platinum Beauté eier og / eller driver et nettverk av nettsteder som tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester. I tillegg samler Platinum Beauté forbruker data fra ulike andre kilder som er skissert i disse retningslinjene. Denne personvernserklæringen gjelder all informasjon som samles inn av Platinum Beauté. Ved å bruke vår nettside eller sende informasjon til oss, gir du ditt samtykke til bruk og deling av informasjon samlet inn eller leveres som beskrevet i disse retningslinjene. Hvis du ikke aksepterer denne personvernpolicy, bør du ikke bruke eller tilgang til noen av de Platinum Beauté nettsteder eller nettsider, og ikke gi noen informasjon til oss. 

PERSONVERN ENDRINGER 

Disse retningslinjene for personvern gir deg en oversikt over de Platinum Beauté s praksis når det gjelder type informasjon som samles inn, hvordan vi samler inn informasjon, hvordan vi bruker informasjonen din, hvordan vi deler informasjonen, og diverse andre viktige fakta om våre retningslinjer for personvern. Vær oppmerksom på at denne politikken kan endres fra tid til annen, og vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene til enhver tid. Det er ditt ansvar å gjennom denne personvernerklæringen for å gjennomgå eventuelle endringer. For å spore eventuelle endringer i retningslinjene for personvern, vil vi inkludere historiske datoene for revidering på toppen av dette dokumentet. Vi kan også varsle deg via e-post til den e-postadressen du har oppgitt til oss under registreringen via en Platinum Beauté nettside. Det er ditt ansvar å gi oss din mest aktuelle e-postadressen. 

TYPE INFORMASJON SOM SAMLES INN 

Vi samler inn og slå sammen ikke-personlig identifiserbar informasjon (“non-PII”) og personlig identifiserbar informasjon (“PII”) gjennom de ulike kildene beskrevet nedenfor. For referanse, betyr PII all informasjon som kan brukes til å identifisere et individ inkludert , men ikke begrenset til, er navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. non-PII data som ikke kan brukes til å spesifikt identifisere, kontakte eller finne en person, inkludert, men ikke begrenset til, postnummer, kjønn, alder eller IP-adresse. 

HVORDAN VI SAMLER INN INFORMASJON 

1. Nettsider: Vi samler inn informasjon om deg gjennom en Platinum Beauté nettsiden når du gir den i forbindelse med en anmodning om et produkt, en tjeneste eller informasjon. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å plassere en ordre eller fylle ut et registreringsskjema, kan vi be deg om, men ikke begrenset til, følgende informasjon: fornavn og etternavn, leveringsadresse, fakturaadresse, e-postadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, mors pikenavn og / eller betalingsinformasjon. Vi innhenter også informasjon gjennom web server-applikasjoner. Denne informasjonen inkluderer, men er ikke begrenset til henvisende nettadressen, nettlesertype, Internet Protocol (“IP”) adresse, og dato og klokkeslett. 

Andre Annonser: I tillegg samler vi inn informasjon om deg når du fyller ut et spørreskjema på en av våre annonser inkludert på våre nettsider eller nettsider. Annonsene presentere muligheter for forbrukerne å skaffe seg våre tjenester eller få tilgang til andre muligheter vi kan tilby. Denne informasjonen kan omfatte, men er ikke begrenset til: e-postadresse, navn, postadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, IP-adresse og betalingsinformasjon, og annen informasjon om dine interesser. 

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN DIN 

Vi kan bruke informasjonen som samles inn i alle lovlige formål etter eget skjønn, herunder, men ikke begrenset til bruk som er beskrevet i disse retningslinjene. 

Platinum Beautén kan alltid bruke den personlige informasjonen du oppgir til: (1) oppfylle din forespørsel for et produkt, informasjon eller annen tjeneste, (2) å svare på en e-post eller forespørsel, (3) sende deg informasjon om ytterligere varer eller tjenester, levere til deg på vårt nyhetsbrev eller undersøkelser, produktinformasjon, tips eller kampanjer (4) bidra til å forbedre vår nettside (r) eller tjeneste (5) for å betjene kontoen, verifisere identiteten din, og gi kundeservice , eller (6) tilpasse besøkende opplevelser på vår nettside (r). Platinum Beautén kan også bruke din personlige informasjon til enhver markedsføring og undersøkelse formål på vegne av seg selv og dets partnere og datterselskaper. 

Vi kan bruke informasjonen til annonsevisning formål. For eksempel kan vi vise deg annonser basert på din IP-adresse, demografi, telefonnummer eller annen informasjon vi har innhentet om deg. Vi forbeholder oss retten til å avvise alle nåværende og fremtidige transaksjoner gjennom alle datapunktene eget forgodtbefinnende, som kan inkludere bruk av nåværende og tidligere innsamlet informasjon. 

Din aksept av vilkårene og betingelsene i dette nettstedet innebærer at skriftlig samtykke til å motta telefonsalg samtaler fra tredjeparts markedsførere, inkludert ved hjelp av en forhåndsinnspilt melding og automatisert taleanrop. Ditt samtykke vil være effektiv uansett om nummeret du har gitt: (a) er et hjem, forretninger, eller mobil linje, og / eller (b) er eller vil bli registrert i en stat eller føderal Do-Not-Call (DNC ) liste, og skal gjelde inntil du trekke tilbake ditt samtykke. Når du sender inn ditt kredittkort til oss eller en av våre annonsører, samtykker du tillate oss å preautorisere kredittkort eller debetkort for å bestemme din evne til å betale for et produkt eller en tjeneste som du kan være interessert. 

HVORDAN VI DELE INFORMASJONEN 

Platinum Beauté respekterer ditt privatliv. Vi vil aldri dele din personlige informasjon med en tredjepart, med mindre loven krever. 

Platinum Beauté forbeholder seg retten til å utgi nåværende eller tidligere brukerinformasjon og personlige opplysninger: a) i tilfelle at vi tror at Nettstedet og / eller tjenesten er eller har vært brukt i strid med nettstedet vilkår og betingelser eller for å begå ulovlige handlinger, eller b) dersom informasjonen er innkalt. Videre har du herved samtykke til utlevering av posten eller kommunikasjon til noen tredjepart når de Platinum Beauté, etter eget skjønn, bestemmer avsløring å være hensiktsmessig, inkludert, uten begrensning, dele din e-post adresse med andre tredjeparter for undertrykkelse formål i samsvar med CAN-SPAM Act of 2003, som endret fra tid til annen. 

I tillegg de Platinum Beauté bruke eller utlevere dine personlige opplysninger i følgende tilfeller: (1) som svar på fullmakter, rettskjennelser eller rettssaker, eller å etablere eller utøve våre juridiske rettigheter eller forsvare seg mot rettslige krav, (2) når det gjelder brudd eller bryte en avtale med en Platinum Beauté nettside, (3) vi tror du vil skade eiendom eller rettigheter av en Platinum Beauté nettstedet kunder, eller (4) vi mener det er nødvendig å dele informasjon for å undersøke, hindre eller iverksette tiltak vedrørende ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, tilbakebetalingsmekanismer vedtak, situasjoner som involverer potensielle trusler mot den fysiske sikkerheten til enhver person, eller det som ellers kreves av loven. 

Vi kan også samle inn, lagre eller akkumulere visse ikke-personlig identifiserbar informasjon om din bruk av en Platinum Beauté nettside, for eksempel informasjon om hvilke sider som er mest populære. Den innsamlede informasjonen kan brukes i samlet form for interne forretningsformål, for eksempel generere statistikk og utvikle markedsplaner. 

TEKNOLOGI 

Noe informasjon samles automatisk mens du bruker en Platinum Beauté nettside. Det er viktig å merke seg at Platinum Beauté å lagre denne informasjonen for å sikre at du får optimal service mens du bruker en Platinum Beauté nettside. Denne typen informasjon kan være: 

Første Logger: Platinum Beauté bruker loggfiler for å spore medlem bruk og engasjement og for å måle effektiviteten av våre ulike tjenester. Vi bruker din IP adresse for å diagnostisere problemer med vår server og til å administrere nettstedet. Loggfil opplysninger kan omfatte, men er ikke begrenset til: (1) IP-adresser (2) nettlesertype, (3) antall sidevisninger, (4) log-in frekvens, og (5) side eller del tilganger. 

Andre Cookies: Platinum Beauté kan bruke informasjonskapsler, som er elektroniske opplysninger lagret på datamaskinen, slik at vi kan kjenne deg igjen når du kommer tilbake til en Platinum Beauté nettstedet og for å gi deg tilpassede tjenester og informasjon. 

Tredje Klare Gifs: Platinum Beauté bruker clear gifs, som er små grafikk med en unik identifikator (tilsvarende funksjon som cookies), for å spore den elektroniske bevegelser nettbrukere. 

I tillegg kan vi bruke pixel sporingsteknologi for å spore gjennomføringen av transaksjoner med oss ​​eller våre annonsører. 

BARN 

Platinum Beauté nettsteder er ikke ment eller utformet for å tiltrekke brukere under 18 år. Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon fra enhver person vi vet er under 18 år og instruere brukere under 18 år ikke å sende oss noen informasjon. Det er mulig at ved svindel eller bedrag kan vi få informasjon om barn under 18 år. Vi anerkjenner de unike personlige bekymringer angående barn. Vi er forpliktet til nøye å beskytte personvernet der barn er involvert uansett kontakt. I særdeleshet, er vår intensjon å overholde Barnas Online Privacy Protection Act (“COPPA”). Per Coppa retningslinjer, har vi ikke bevisst inn personlige opplysninger fra barn under 13 år. Hvis en forelder eller verge er gjort oppmerksom på at et barn under 13 år har gitt oss PII gjennom en kontakt vi vil slette informasjonen om barnet refereres fra våre arkiver. 

SIKKERHET 

Vi bruker prosessuelle og tekniske sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon mot tap eller tyveri og uautorisert tilgang. Vi bruker mange forskjellige teknikker for å beskytte slike data mot uautorisert tilgang av brukere i og utenfor de Platinum Beauté. Imidlertid ikke perfekt sikkerhet ikke eksisterer på internett. Derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten av din informasjon. Du erkjenner og tar denne risikoen når du kommuniserer med og gi informasjon til Platinum Beauté. 

Dine opplysninger kan lagres og behandles i USA eller andre land i som Platinum Beauté nettsteder eller dets tilknyttede selskaper, datterselskaper eller agenter, og ved hjelp av en Platinum Beauté nettsted, aksepterer du at slik overføring av informasjon utenfor ditt land. 

ANDRE KOBLINGER 

Platinum Beauté nettsider kan inneholde lenker som henvise deg til nettsteder som eies og drives av andre selskaper. Platinum Beauté kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for innhold, retningslinjer eller praksis tredjeparts nettsteder som kan bruke informasjonskapsler og / eller samle inn personlig informasjon. I tillegg gjør de Platinum Beauté ikke og kan ikke sensurere eller redigere innholdet på en tredjeparts nettsted som du besøker. 

ANSVARSBEGRENSNING 

Du forstår og godtar at alle tvister som oppstår i forbindelse med personvern vil være bundet av vilkårene og betingelsene i disse retningslinjene. I tillegg samtykker du i at Platinum Beauté ansvar vil være begrenset til verdien av transaksjonene eller tjenester til deg av Platinum Beauté.