Vilkår og Betingelser

Disse sidene inneholder vilkårene for bruk (Avtalen) for bruk av denne Platinum Beauté nettside. 

Disse vilkårene for bruk er bindende for alle brukere. Brukere bør besøke denne siden med jevne mellomrom for å gjennomgå innholdet for oppdateringer og endringer. 

I forbindelse med denne avtalen skal henvises Platinum Beauté for dette selskapet. Begrepene vi, oss og vår refererer til Platinum Beauté. Begrepet du refererer til brukere av denne Platinum Beauté nettside. 

Rejuviante kan være et bedre alternativ og trending hudpleie blant kvinner.

Andre Ved å akseptere denne avtalen som beskrevet her, brukeren til Platinum Beauté at du har lest og forstått alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, og samtykker i å overholde dem når du bruker denne Platinum Beauté nettstedet, inkludert eventuelle produkter dekket og beskrevet heri. 

Tredje Platinum Beauté forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre disse vilkårene når som helst etter eget skjønn og / eller under nye omstendigheter som kan oppstå som følge av juridisk, marked, teknologiske eller andre endringer. Derfor oppfordrer vi alle brukere å gjennomgå denne avtale jevnlig for å sikre at du fortsatt forståelse, kunnskap, aksept og respektere dem. 

Fjerde Brukeren har lest, forstår og godtar alle juridiske ansvarsfraskrivelser på denne Platinum Beauté nettstedet og Platinum Beauté publisering. 

Femte Enhver bruker som ikke aksepterer eller og samtykker i å overholde alle vilkårene for tjenesten som angitt her ikke har juridisk rett til å bruke denne Platinum Beauté nettside. 

Sjette Brukeridentifikasjon og kontroll Platinum Beauté og Platinum Beauté har ikke ressurser til å bekrefte og verifisere identiteten til hver bruker av dette nettstedet. Vi kan bare bekrefte og verifisere at du er en autorisert bruker av en bestemt kredittkort brukes til å kjøpe vår publikasjon. Brukeren forstår og erkjenner at Platinum Beauté kan ikke bekrefte identiteten til brukerne, og er enige om at Platinum Beauté og er ikke ansvarlig for å verifisere brukerens identitet når du bruker dette nettstedet eller gjøre et kjøp på denne nettsiden. Se også våre retningslinjer for personvern og Corporate ANSVARSBEGRENSNINGER bestemmelsen # 12A av denne avtalen. 

Første Hensiktsmessig og tillatt bruk av denne Platinum Beauté nettstedet Brukere kan ikke, under noen omstendigheter, bruke denne Platinum Beauté nettsted for å bidra, sende eller overføre materiale til en krenkende, truende, fornærmende, hatefullt, trakasserende, ærekrenkende, støtende, uanstendig, usømmelig , pornografisk, blasfemisk naturen som kan utgjøre eller oppmuntre til atferd som ville bli betraktet som en kriminell handling, gi opphav til sivilrettslig ansvar eller på annen måte bryter loven. 

Andre Betalinger og betalingsbehandling 

A. tilbyr alt for dette nettstedet ved hjelp av kjøpmann kontoer å behandle betalinger. 

B. Alle betalinger for kjøp av disse produktene er laget on-line. 

C. Betalingen vises på din kontoutskrift med et gratisnummer kundeservice nummer du kan ringe for en eller annen grunn, inkludert alle frakt og fakturering henvendelser. 

D. brukeren forstår og godtar at alle saker knyttet til kjøp og betaling for tilsvarende produkt. Dette nettstedet er ikke ansvarlig for betalingstransaksjoner, prosessering eller noen kommunikasjon mellom deg som bruker og kjøper av eventuelle hudpleieprodukter og kjøpmann konto eller brukerens kredittkort. 

Tredje Platinum Beauté tilby vilkår 

Tilby vilkår 

A: Du må betale frakt og et ekspedisjonsgebyr på 50 NOK for oss å sende deg en 30 dagers prøveversjon tilførsel av Platinum Beauté. Vi sende produktet dagen etter du bestiller (bortsett fra at ordrer på lørdag og søndag vil bli sendt påfølgende mandag). Vi tillater opp til fire dager å få rettssaken forsyning. Derfor, for å ha en 14 dager til å prøve produktet, slutten av prøveperioden er 18 dager etter bestilling, noe som er 14 dager pluss fire dager for prosessering og transport. 

Hvis etter prøveperioden, vil du fortsette å få Platinum Beauté bare gjøre ingenting, og i ca 30 dager og deretter hver 30 dager etterpå vil du automatisk bli sendt en splitter ny 30-dagers forbruk av Platinum Beauté for den lave prisen på 933 NOK(basert på valutakursen på 25/09/17) med gratis frakt, fakturert til kredittkortet du gir i dag. Men hvis du føler at produktet rett og slett kontakte kundeservice på +47 21 93 53 96 eller epost support@platinumbeaute.com for å avbryte ditt kundeforhold minst 1 dag før prøveperioden din utløper, for at du skal kunne returnere produktet du kunne prøve, å slippe å betale for det. Du har en “bunnen av flasken�? garanti med hver leveranse. 

Vi sender med International Royal Mail på neste virkedag etter at bestillingen er behandlet. Det tar mellom 3-7 dager for International Royal Mail å levere. Vi har leveringsbekreftelse festet slik at vi kan spore pakker til enhver tid under fødselen. 

Nulante kan være et bedre alternativ og trending hudpleie blant kvinner.

Første Refusjonsregler 

A. Hvis du ikke er fornøyd med produktet innen utgangen av prøveperioden. Hvis du ønsker å avbryte videre forsendelser etter prøveperioden, for å unngå ekstra kostnader ringe oss minst en dag før neste forsendelse dato. 

Andre Garanti 

A. Platinum Beauté gir ingen garanti for at du vil nå dine fitness, helse og / eller velvære mål. 

Tredje Kompensasjon og holde 

A. Bruker samtykker i å erstatte Platinum Beauté, dets ledere, direktører, ansatte, agenter, filialer og representanter fra og mot ethvert krav, tiltak eller krav, inkludert, men ikke begrenset til, rimelige juridiske, regnskap og andre profesjonelle avgifter som følge av din bruk av våre tjenester på vår hjemmeside eller ditt brudd på disse vilkårene for bruk. 

B. Platinum Beauté vil varsle brukere av slike krav, søksmål eller rettslige skritt på en riktig måte. 

C. Brukeren erkjenner og er enig i at Platinum Beauté vilkår og betingelser. Brukere er enige om at hvis noen tvist med en tredjepart på grunn av eller oppstår i forbindelse med bruk av dette nettstedet eller vår publikasjon eller tjenester, bruker erstatte Platinum Beauté sine ansatte, representanter, agenter eller andre som opptrer på vegne av noen ansvar som følge av eventuelle søksmål, krav eller tvist fra vår i forbindelse med brukere som bruker Platinum Beauté tjenester under denne avtalen. 

Fjerde Bedriftens ANSVARSBEGRENSNINGER 

A. Bruker forstår og godtar at vi ikke har noen kontroll over kvaliteten, sikkerheten eller lovligheten av innholdet eller informasjonen som gis av brukere på denne Platinum Beauté nettside. Fordi det er ikke mulig å godkjenne brukere på Internett, Platinum Beauté kan ikke og ikke kontrollere eller bekrefte at hver bruker er faktisk som han eller hun utgir seg for å være. (Se også nr. 6, Verifikasjon og sertifisering, heri) 

B. Bruker godtar å slippe de Platinum Beauté, dets agenter, ansatte og samarbeidspartnere fra alle krav, krav og skader faktiske og følgeskader, direkte og indirekte, uttrykt eller underforstått, av noe slag, kjente og ukjente, mistenkte og uventede, avslørte, og gitt ut, som følge av eller i forbindelse med eventuelle tvister mellom og blant brukere av denne Platinum Beauté nettstedet og tjenester. 

C. Platinum Beauté er ikke ansvarlig for eventuelle unøyaktigheter eller typografiske feil og gir notmake noen garantier med hensyn til nøyaktighet, pålitelighet, fullstendighet eller aktualitet enten vår nettside eller materialet som finnes i den. 

D. Platinum Beauté forventer og forutsetter at brukerne vil utvise forsiktighet og vise sunn fornuft når du bruker denne Platinum Beauté nettside. 

E. Alle som bruker denne Platinum Beauté nettstedet og dets innhold gjør det på sin egen risiko. Brukeren er selv ansvarlig for innhold levert på noen og alle skjemaer eller dokumenter som er tilgjengelige for brukeren på den Platinum Beauté nettside. 

F. Selv om vi gjør vårt ytterste for å sørge for rettidig og korrekt informasjon, er loven i stadig endring. Brukere av dette Platinum Beauté nettstedet er alene ansvarlig for nøyaktigheten og riktigheten av all informasjon de gir for å fullføre alle dokumenter og skjemaer på denne nettsiden.